Sociale media


Ik post regelmatig foto’s en berichten in verband met het weer in Wichelen, Serskamp en Schellebelle. Aangezien niet iedereen sociale media heeft (of wil) kan je alles hier volgen.

U mag alles delen, retweeten en leuk vindenĀ zoveel u wilt šŸ˜‰

Weerstation Wichelen
Weerstation Wichelen7 hours ago
Rond zonsondergang arriveert een nieuwe neerslagzone met regen, smeltende sneeuw en sneeuw. Er kan 1 tot 4 cm sneeuw vallen. Het gaat licht vriezen dus is het tot en met maandagochtend uitkijken voor gladde wegen.
Weerstation Wichelen
Weerstation Wichelen14 hours ago
Vanochtend is het droog met opklaringen. Vanaf de middag neemt de bewolking opnieuw toe vanuit het westen met tegen de avond opnieuw (smeltende) sneeuw. De maxima schommelen rond 3 graden. De wind is matig uit west, krimpt naar het zuiden en wordt in de loop van de namiddag zwak tot matig.
Weerstation Wichelen
Weerstation Wichelen1 day ago
Vanavond en vannacht trekt een winterse neerslagzone over onze streek. Op het einde van de nacht wordt het opnieuw droog. Het is opletten voor gladde en gevaarlijke wegen door de sneeuw en eventuele ijsplekken.
Weerstation Wichelen
Weerstation Wichelen2 days ago
Deze voormiddag is het overwegend droog met meestal veel lage wolkenvelden. Een regenzone schampt deze namiddag Wichelen. De exacte positie is nog steeds onduidelijk maar hou rekening met wat regen deze namiddag bij 4 graden. De wind waait eerst matig uit het zuidwesten en later meestal zwak uit veranderlijke richtingen. Tegen de avond wordt de wind matig uit noordwest.