Sociale media


Ik post regelmatig foto’s en berichten in verband met het weer in Wichelen, Serskamp en Schellebelle. Aangezien niet iedereen sociale media heeft (of wil) kan je alles hier volgen.

U mag alles delen, retweeten en leuk vindenĀ zoveel u wilt šŸ˜‰

Weerstation Wichelen
Weerstation Wichelen11 hours ago
Woensdagochtend valt er regen. In de loop van de voormiddag wordt het tijdelijk droog met brede opklaringen. Het wordt zeer zacht met maxima van 21 graden. De wind waait vrij krachtig tot krachtig uit het zuiden tot zuidwesten met rukwinden tot 80 km/h.
Weerstation Wichelen
Weerstation Wichelen1 day ago
Vandaag trekt een regenzone over onze streken. In de loop van de dag wordt het geleidelijk droger bij 16 graden. De wind waait meestal matig uit het zuiden.
Weerstation Wichelen
Weerstation Wichelen2 days ago
Vandaag wordt het gedeeltelijk bewolkt en soms ook vrij zonnig met enkele hoge wolkenvelden bij 13 graden. De wind is eerst zwak uit zuid tot zuidoost en wordt later matig.
Weerstation Wichelen
Weerstation Wichelen3 days ago
Deze voormiddag rijdt de Ronde Van Vlaanderen door de gemeente. Er zijn veel wolken met af en toe enkele schaarse opklaringen. Het is meestal droog maar toch is een buitje niet geheel uit te sluiten bij 13 graden bij een zwakke wind eerst uit zuidwest, later uit west tot noordwest.