Sociale media


Ik post regelmatig foto’s en berichten in verband met het weer in Wichelen, Serskamp en Schellebelle. Aangezien niet iedereen sociale media heeft (of wil) kan je alles hier volgen.

U mag alles delen, retweeten en leuk vinden zoveel u wilt 😉

Weerstation Wichelen
Weerstation Wichelen meet continu de temperatuur, de vochtigheid, de luchtdruk, de windsterkte, de windrichting en de hoeveelheid regen. Het weerstation staat op 200 meter van de kerk in Schellebelle.
Weerstation Wichelen
Weerstation Wichelen18 hours ago
Vandaag blijven er veel lage wolken. Er valt af en toe wat motregen bij 4 graden. De wind blijft matig en draait naar noord tot noordnoordoost.
Weerstation Wichelen
Weerstation Wichelen2 days ago
Vandaag is het droog. Het is meestal grijs maar in de loop van de dag kunnen er enkele korte opklaringen verschijnen. Het kwik klimt tot 6 of 7 graden en de wind wordt matig uit noord. https://weerstationwichelen.be/weerstation-wichelen/
Weerstation Wichelen
Weerstation Wichelen3 days ago
Vandaag is het opnieuw een frisse en grijze dag bij 3 graden. De wind waait zwak veranderlijk en wordt westelijk tot noordwestelijk op het einde van de dag. Vannacht gaat het eerst sneeuwen, later gaat de sneeuw over in regen.
Weerstation Wichelen
Weerstation Wichelen4 days ago
Vandaag is het zwaarbewolkt en droog bij 3 graden. De wind waait matig uit het noordoosten, maar neemt af tegen de avond.
Weerstation Wichelen
Weerstation Wichelen5 days ago
Vandaag is het meestal grijs. Het blijft droog bij 4 graden. De wind waait eerst soms zwak en later matig uit noordoostelijke richtingen.
Weerstation Wichelen
Weerstation Wichelen6 days ago
Deze zondag verloopt meestal grijs met sporadisch een korte opklaring. Het blijft droog bij 2 à 3 graden. De wind waait meestal matig uit het noorden tot noordoosten. https://weerstationwichelen.be/weerstation-wichelen/